Kapat
Mobil 64 0

Line Kullanıcı Hesabı Nasıl Silinir ?

Günümüzde anlık mesajlaşma uygulamalarının artmasıyla beraberinde insanlar artık hangi uygulamayı kullanması gerektiklerini şaşırmaktadır. En iyi uygulamayı bulmak ve sürekli olarak kullanmak için ise insanların merak duygusundan dolayı ve her zaman en iyisini benimsenmek adına uygulamayı denemekten çekinmezler. Bir süre sonra artan hesap sayıları ne yazık ki insanları sıkar ve kullanmadıkları platformlarda ki hesaplarını silmek isterler.

 

Ciddi sayıda kullanıcıya ulaşan bu platformu kullanıyor iseniz ve artık Line hesap silme işlemininde vaktinin geldiğini düşünüyorsanız tam yerindesiniz. Siz değerli misafirlerimiz için en net sonuca ulaştırmak adına aşağıda ki işlem basamaklarına bakarak Line hesap kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Line Kullanıcı Hesabı Nasıl Silinir ?

Hemen hemen bu tür platformlarda bir birlerinden ayıran pek bir özellik bulunmamasına rağmen Line üzerinden arkadaşlarınız ile görüntülü sohbet, sesli çağrı, gizli mesajlaşma, mesajlaşma ve grup konuşması gibi işlemleri yapabilirsiniz. Fakat sizi diğer uygulamalar gibi tatmin etmediği süre zarfı içerisinde Line hesabını kalıcı olarak silme düşüncesi içerisine girebilirsiniz. Boş yere kullanmadığınız bir hesabınızı silmek diğer bir değiş ile ortadan kaldırmak ise aklınızın onda kalmasını engelleyecek bir seçenek olacaktır.

 

Line hesabı nasıl silinir öğrenmek için :

  • Akıllı cihazınızdan “Line” uygulamasını açın.
  • Ardından üç nokta şeklinde olan “Daha Fazla” butonuna tıklayın.
  • Karşınıza gelen yerde “Ayarlar” butonuna tıklayın.
  • Karşınıza Ayarlar seçeneği altında gelecek olan yerden “Hesap” seçeneğini seçin.
  • Bu seçenek altından en alta indiğinizde “Hesabı Sil” butonuna tıklayın.

 

Ardından karşınıza çıkan uyarıyı onaylayarak artık tamamen Line kullanıcı hesabını kapatma işlemini gerçekleştirmiş bulunuyorsunuz. Bundan sonrasında girmiş olduğunuz tüm gruplardan otomatik olarak çıkarılacak, kayıtlı olduğunuz arkadaş listelerinden silinecek ve sizin kayıtlı olan arkadaş listeniz silinecektir.

 

Artık bu işlem sayesinde telefonunuzda yük olarak taşıyacağınız, kullanmasanız bile aklınızın bir ucunda kalan ve boş yere duran o hesabınızdan sonsuza dek kurtulmuş oluyorsunuz. Artık kullanmadığınız Line hesabını tamamen yok ederek hiç bir şekilde acaba bana bu uygulama üzerinden mesaj atıldı mı düşüncesini kafanızdan kaldırarak rahatlamış olacaksınız, en önemlisi ise telefonunuzdan bu uygulamaya artık sile bilir ve boş yere durup yer ve ram miktarınızdan alan harcamasının önüne geçmiş olursunuz.

Gökmen Efsun {efsungokmen}

Teknoloji dünyası sınırsız bir alandır. Bu alanda bilgi paylaştıkça çoğalır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir