Kapat
Mobil 500 0

Tinder Hesabı Nasıl Silinir ?

Gün geçtikçe artan sosyal medya platformları ile artık insanların hangi uygulamayı kullanması gerektiği kafasını karıştırır. Artan bu sosyal medya platformu çöplüğünde ise bazı insanlar artık kullanmadığı sosyal medya paylaşım platformunda ki hesaplarını silmek istemektedir. Kullanmadığınız sosyal medya hesaplarını silmek ise sizleri acaba bu uygulamadan mesaj vs. gibi geldi mi, biri bir şey yapmış mı gibi düşüncelerden de otomatik olarak kurtaracaktır.

 

Konum bazlı çalışan ve sizlere çevrenizde ki insanlar ile tanışma imkanı sağlayan sosyal medya paylaşım platformu uygulaması olan Tinder hesap silme işlemi de artık çok basit. Bu uygulama üzerinden arayacağınız kişilerin yaşını, cinsiyetini ve konumunuza uzaklığını seçerek bulmanız mümkün. Fakat böyle bir uygulamadan vazgeçerek eğer hala silmek istiyorsanız silmek istediğiniz Tinder üzerinde ki hesabınızı ise hemen hemen bir kaç tuş ile halledebiliyorsunuz.

 

 

Tinder Hesabı Nasıl Silinir ?

Diğer bir çok sosyal medya paylaşım platformuna oranla kendi uygulaması üzerinden hesabınızı silmenize olanak sağlayan Tinder ‘ın bu özelliği ise çok hoş. İnsanları bir karmaşaya süreklemeden Tinder hesap kapatma işlemini  akıllı cihazınızda yer alan kendi uygulaması üzerinden yapabilirsiniz.

 

Tinder hesabı silme işlemini yaptıktan sonra bilmemiz gereken diğer bir şey ise bu platform siz hesabınızı silme işlemine onay verdikten sonrasında hesabınıza 30 gün süre vererek askıya alacaktır. Daha sonrasında eğer bu 30 gün içerisinde tekrardan bu uygulamaya giriş yapar iseniz hesabınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

 

Tinder Hesap Silmek için :

  • Akıllı cihazınızdan “Tinder” uygulamasına giriş yapın.
  • Ardından sol üst tarafta yer alan “Profil Resmine” tıklayın.
  • Ardından “Ayarlar” butonuna tıklayın.
  • Ayarlar yerini en aşağıya kadar indirdiğinizde karşınıza en altta “Hesabı Sil” butonu gelecektir.
  • Tıkladıktan sonrasında sizden bir onay isteyecektir ve “Sil” butonuna basınız.

 

Bundan sonrasında ise artık hesabınızın tamamen silinmesi için 30 gün süreye ihtiyacı olacaktır. 30 gün içinde bir kere bile girmez iseniz otomatik olarak hesabınızda ki tüm bilgiler bu süre sonunda bu sosyal medya paylaşım platformundan kaldırılacaktır. Hesabınızı silme işlemini onayladıktan sonrasında ise askıya alınır ve profilinizi kimse görmeyecektir.

Gökmen Efsun {efsungokmen}

Teknoloji dünyası sınırsız bir alandır. Bu alanda bilgi paylaştıkça çoğalır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir