2020 Android En İyi Yetişkin Oyunları Listesi 12 Tavsiye

Android’in sunduğu en iyi yetişkin oyunları listesine 2020 yılı itibariyle birçok oyun katıldı. Yetişkinlerin en çok tercih ettikleri ve en çok puan alan oyunlarla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Bu yazımızda sizler için Android yetişkin oyunları listesini hazırladık.

QuizUp

QuizUp

Dünya’daki en popüler bilgi yarışmalarından biri olan QuizUp’ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Genel kültür testi olarak da düşünebileceğiniz oyun, yetişkinler için Android oyun seçenekleri arasında ilk tercihlerden birisi.

PES 2020

Erkekler için Android oyun seçenekleri içerisinde ilk sırada PES 2020 yer alıyor. Futbol simülasyonları içerisinde en efsane yapım olan oyunun mobil versiyonunu indirerek online gerçek rakiplerle karşılaşabilirsiniz.

Game of War

Strateji severler için ilk tercihlerden biri olabilecek oyun, Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip. Kendi imparatorluğunuzu kurarak genişletmek istiyorsanız bu oyunun hikayesi tam size göre!

Hay Day

hayday

Android oyunların tarihinde ilk adımı atan çiftlik oyunları arasında en çok tercih edileni Hay Day, bu tarzda oyunları seviyorsanız mobil cihazınıza yükleyebileceğiniz bir seçenektir. Çiftlik kurarak hem hayvancılık hem de tarımla uğraşabileceğiniz oyun, verdiği sorumluluklarla bağlılık yaratacak seçenekler arasında yer alıyor.

100

Matematik işlemlerini seviyorsanız Android sayısal zeka oyunları içerisinde en çok tercih edilen 100’ü tercih edebilirsiniz. Sayısal ihtimaller üzerinden 100 rakamına ulaşmanızı amaçlayan oyun, matematik tutkunları için oldukça iyi bir seçenek.

2048

Matematik severler için bir başka oyun da 2048. Bu oyunda verilen rakamların katlarını alarak 2048’e ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oldukça keyifli ve zor bir matematik oyunu olan 2048, bağlılık yaratan bir içeriğe sahip.

Hobbit

Yüzüklerin Efendisi serilerinin tutkunları için tercih edilebilecek bir macera oyunu. Elf ya da cüce krallığı kurarak Orta Çağ dünyasına hükmetmeye çalışacağınız bir hikayeye sahip.

8 Ball Hero

8 ball hero

Bilardo tutkunları için gerçek bir deneyim sunan oyun, sizlere uzun bir kariyer imkanı sunuyor.

Piano Tiles

Refleksleri geliştirmeye yönelik bir oyun olan Piano Tiles, oldukça zorlu bir oyun. İsminden de anlaşılacağı üzerine müzik üzerine kurgulanmış oyunu deneyebilirsiniz.

Clash of Clans

Gençlerin de oldukça rağbet ettiği bu oyun, Dünya genelinde en çok oynanan Android oyunlarından birisi. Strateji seviyorsanız tercih edebileceğiniz bu oyunda milyonlarca insanla online olarak karşılaşabilirsiniz.

Candy Crush Saga

Küçüklüğümüzün tetrislerinin mantığıyla hazırlanmış bir oyun olan Candy Crush Saga, oldukça keyifli ve uzun bir sürece sahip. Çocuklar tarafından da tercih edilen oyun, özellikle kadınlar için Android oyun önerileri içerisinde yer alıyor.

Mortal Kombat

Dövüş oyunlarının efsanesi olan Mortal Kombat’ın en güncel versiyonunu oynayabilirsiniz. Birçok efsane karakterin de yer aldığı oyunla online olarak başkalarıyla dövüşmeniz de mümkün.


] }

Yorum yapın