Kapat
İnternet 10.781 0

Connected2 Hesabı Nasıl Silinir ?

Karşıda ki kişiye anonim olarak mesaj attığınız uygulama olan ve ülkemizde kullanımı revaçta olan uygulamayı bir gün geldiğinde Connected2 hesabını silme işlemini yapmak isteyebilirsiniz. Genelde karşınızda ki kişi ile anonim olarak mesajlaşmak, tanışmak gibi amaçlarla kullanılan bu uygulama sayesinde istediğiniz yerden istediğiniz her hangi bir kişiye anonim olarak mesaj atabilirsiniz.

 

Fakat şunu söylemek isterim ki ne yazık ki Connected2 hesabını kalıcı olarak silme işlemini gerçekleştiremezsiniz. Bu konuda ise illa ki Connected2 hesabınızı kapatmak istiyor iseniz en fazla yapacağınız işlem Connected2 hesabı dondurma işlemi olacaktır.

 

 

Connected2 Hesabı Nasıl Dondurulur ?

Ücretsiz olan bu uygulamayı kullananlar bazı nedenlerden dolayı hesaplarını kapatmak isteyebilir. Herkese göre olmayan bu Connected2 sosyal anonim mesajlaşma uygulamasında ki hesabınızı ne yazık ki kalıcı olarak silmek mümkün değildir. Açmış olduğunuz ve kullanmayacağınız bu sosyal anonim mesajlaşma platformunda ki hesabınızı ise dondurarak kurtulabilirsiniz.

 

Connected2 hesap dondurma işlemleri çok basit olup akıllı cihazınıza indirmiş olduğunuz uygulaması üzerinden hesabınızı dondurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Fakat ilerleyen zamanlarda aynı kullanıcı adı ve hesabınızı kullanmadan önce ki olan şifreniz ile giriş yapar iseniz hesabınızı tekrar aktif duruma getirebilirsiniz.

 

  • Connected2 uygulamasına giriniz.
  • Daha sonrasında “Profilim” ikonuna tıklayın.
  • Sağ üst tarafta çıkan “Ayarlar” ikonuna basın.
  • Açılan menüden en aşağıya inerek “Hesabımı Dondur” butonuna basın.
  • Şifrenizi girerek hesabınızı dondurma işlemini onaylayın.

 

Artık Connected2 hesap silme işlemini gerçekleştiremesek bile Connected2 hesap dondurma işlemini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bundan sonrasında artık sosyal anonim mesajlaşma platformu olan Connected2’de ki hesabınızda aklınız kalmayacak ve hesabınızı dondurduğunuz için hiç bir kimse sizin hesabınızı göremeyecek ve mesaj atamayacaktır.

 

Tekrar hesabınızı aktif eder iseniz girdiğiniz zaman daha öncesinden sizin göndermiş olduğunuz ve size gelen tüm mesajlar silinmiş olarak uygulama açılacaktır. Sadece profil resminiz ve biyografi yazınız yazılı olarak gelecektir. Uygulamayı bu şekilde kaldığı yerden kullanmaya devam edebilirsiniz.

Gökmen Efsun {efsungokmen}

Teknoloji dünyası sınırsız bir alandır. Bu alanda bilgi paylaştıkça çoğalır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir